Hoofdverdeler van Achtis group

Onze passie voor veelzijdige topproducten zetten wij verder als trotse verdeler van Achtis group Benelux. Deze gebruiksvriendelijke producten gaande van microcement en epoxy's tot PU- coatings zijn geschikt voor een eigentijdse afwerking van vloeren, wanden, douches, werkbladen, meubels... en dat op diverse ondergronden.

Een trendy betonlook met microcement

Politura microcement van Achtis group is een gebruiksvriendelijke en duurzame microcement, die door een exclusieve mengeling van quartz en polymeren zorgt voor een glad, fijn en tegelijk zeer duurzaam cement als eindresultaat. Deze unieke samenstelling zorgt er bovendien voor dat het product veel makkelijker te verwerken is dan gelijkaardige producten in de markt.

Dit uiterst slijtvaste product biedt verschillende mogelijkheden inclusief een effen, naadloze vloer in betonlook, een opkomende trend bij architecten en particulieren. De kleur- en afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Dankzij de “just add water mix” is het niet langer nodig om alle componenten afzonderlijk af te wegen. Zo win je tijd en worden vergissingen vermeden.

De vele looks van epoxy

Epoxy is nog steeds meest gebruikte product van de gietvloeren industrie en wordt met de steeds evoluerende moderne technologiën meer milieuvriendelijk. De meeste van onze epoxies zijn dan ook vrij van solventen en alle producten zijn vrij van nonyl phenol. Zie de respectievelijke producten voor hun specifieke eigenschappen.

PU-sealers en impregnaties

Het productgamma van Achtis group omvat ook een reeks PU-sealers en impregnaties geschikt voor beton. Slijtvast, bestand tegen chemicaliën, vlekbestendig, soepel, en lichtbestendig. Mat, glanzend, gekleurd of helder. Afhankelijk van de wensen van jouw klant, hebben wij de perfecte afwerking in huis.

Trainingen

Onder leiding van een sterk technisch -en commercieel team delen wij graag ons vakmanschap op onze Trainingsdagen. 

Bekijk de beschikbare data

Vraag uw prijslijst aan

Interesse in de producten van Achtis Group? Vul dan hieronder je bedrijfsgegevens in en we bezorgen je de prijslijst.

Vul hieronder je gegevens in

Vragen over één van onze merken of producten?