Hoofdverdeler van Achtis group

Limitless-interieur is uw betrouwbare bron voor hoogwaardige vloer- en wandcoatings. Wij zijn trots hoofdverdeler van deze twee toonaangevende merken in de industrie. Met een sterke reputatie en een wereldwijde bekendheid leveren deze merken innovatieve oplossingen voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

Een trendy betonlook met Politura microcement

Politura microcement van Achtis group is een gebruiksvriendelijke en duurzame microcement, die door een exclusieve mengeling van quartz en polymeren zorgt voor een glad, fijn en tegelijk zeer duurzaam cement als eindresultaat. Deze unieke samenstelling zorgt er bovendien voor dat het product veel makkelijker te verwerken is dan gelijkaardige producten op de markt.

Dit uiterst slijtvaste product biedt verschillende mogelijkheden inclusief een effen, naadloze vloer in betonlook, een opkomende trend bij architecten en particulieren. De kleur- en afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Dankzij de “just add water mix” is het niet langer nodig om alle componenten afzonderlijk af te wegen. Zo win je tijd en worden vergissingen vermeden.

PU-sealers en impregnaties

Het productgamma van Achtis group omvat ook een reeks PU-sealers en impregnaties geschikt voor beton. Slijtvast, bestand tegen chemicaliën, vlekbestendig, soepel, en lichtbestendig. Mat, glanzend, gekleurd of helder. Afhankelijk van de wensen van jouw klant, hebben wij de perfecte afwerking in huis.

Trainingen

Onder leiding van een sterk technisch -en commercieel team delen wij graag ons vakmanschap op onze Trainingsdagen. 

Bekijk de beschikbare data

Vraag uw prijslijst aan

Interesse in de producten van Achtis Group? Vul dan hieronder je bedrijfsgegevens in en we bezorgen je de prijslijst.

Vul hieronder je gegevens in

Vragen over één van onze merken of producten?