Hoofdverdeler van Rialto-Colors

Met een passie voor ecologische topproducten zijn wij hoofdverdeler voor Rialto-Colors in België. Rialto is sinds 1897 gespecialiseerd in de decoratie en bescherming van zowel binnen -als buitenwanden. Lever een professioneel en luxueus resultaat met de producten van Rialto-Colors.

Decoratieve technieken en muurverven

Rialto-kalkproducten zijn natuurlijke muurverven en pleisters gemaakt van 24 maanden oude magnesium gebluste kalk. Dit heeft als resultaat een unieke, natuurlijke en duurzame muurafwerking van grote esthetische waarde. Het uitgebreide gamma biedt de mogelijkheid om diverse looks en afwerkingen te realiseren.

Door hun traditionele procedures en recepten gemaakt van de beste Italiaanse grondstoffen kunnen de Rialto-kalkproducten worden ingeschakeld voor zowel klassieke als moderne woningen, innovatieve ecologische groenbouw (die voldoet aan de eisen van de bio-architectuur) en de restauratie van historische gebouwen. Bovendien is het grootste deel van onze producten verpakt in potten klaar voor gebruik. Ze kunnen dus zonder stress werf na werf hergebruikt worden.

Trainingen

Onder leiding van een sterk technisch -en commercieel team delen wij graag ons vakmanschap op onze Trainingsdagen.

Bekijk de beschikbare data

Vraag uw prijslijst aan

Interesse in de producten van Rialto Colors? Vul dan hieronder je bedrijfsgegevens in en we bezorgen je de prijslijst.

Vul hieronder je gegevens in

Vragen over één van onze merken of producten?